vangenniplandschapsverzorging.nl

gastenboek

5 berichten
 
12-02-2018
Geplaatst door: Diana Tijms

aanleg schutting

Schitterend werk afgeleverd; resten oude schutting weggehaald en nieuwe schutting geplaatst.
Prima en netjes gedaan.

24-04-2015
Geplaatst door: Gabrielle

Groener gras dan de buren

Mijn droom was een nieuwe grasmat zodra ik mijn huis konkopen. Dit voorjaar was het zover: heel mooi nieuw gras, vlak en prachtig groen. Vandaag zijn alle volwassen planten op een mooi nieuw plekje neergezet door Peter. Mijn tuin lijkt weer stuk groter. Was erg blij met al het advies! Ga deze zomer zeker van mijn gerenoveerde tuintje genieten! Dank je wel Peter. Zal goed sproeien en veel maaien...

12-02-2014
Geplaatst door: Karen en Joel

aanbeveling

Peter van Gennip heeft een prachtige tuin voor ons aangelegd. Hij heeft zeer precies gewerkt met uitmuntend oog voor detail. Hij heeft gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen, en hij heeft aandachtig geluisterd naar onze wensen en vragen. Hij heeft zijn werkzaamheden ruim binnen de afgesproken tijd afgerond voor een zeer redelijke prijs. We zijn zeer blij dat we voor Peter z'n diensten hebben gekozen.

12-12-2013
Geplaatst door: Petran en Judith

voortuin

Leuk om de voortuin op je website terug te zien. Het is een mooie tuin geworden. Van een oerwoud naar een echte tuin. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Grappig is dat veel mensen die langs lopen blijven staan kijken en erg positief zijn over het eindresultaat.

25-10-2013
Geplaatst door: Lisa en Maarten

Voor tuin en achtertuin

Via deze weg willen we nog even laten dat we leuk met je hebben samengewerkt en dat je goed werk hebt geleverd.
Bedankt en misschien tot volgend voorjaar!

Lisa en Maarten